Wij helpen u graag met de volgende diensten

Serrezonwering

Een kleintje zon kan de temperatuur flink doen oplopen in uw veranda. Om toch lekker te kunnen genieten biedt de verandazonwering de oplossing. De doeken zijn vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend, en niet onbelangrijk afwasbaar. Een spansysteem houdt het doek optimaal gespannen.

✔ Breedte vrijwel onbeperkt
✔ Mogelijk om verticaal te laten lopen
✔ Standaard elektrische bediening
✔ Veel doekkleuren
✔ 100% acryl

Knikarmscherm

De keuze is enorm. Allen gemaakt van zwaar aluminium. U zult er jarenlang plezier van hebben. Houd uw huis koel, terwijl u geniet van een drankje op het terras. Buiten de oerdegelijke knikarmschermen, zijn er ook de cassette zonneschermen. Deze zijn voorzien van een doekgoot, en beschermen het doek optimaal tegen weersinvloeden.

✔ Enorme keuze uit doeken
✔ Doek 100% acryl
✔ Vele standaardbreedtes
✔ Ook boven de 550cm mogelijk

Uitvalscherm

Ook de uitstekend goed geprijsde uitvalschermen kunnen uw woning verfraaien. Genieten van zonnig weer, maar houdt de warmte goed tegen. De doeken zijn natuurlijk vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend, en bestand tegen weersinvloeden. Er zijn vijf soorten cassettes dus voor ieder wat wils. Er is bij uitvalschermen een keuze  uit vele doeken.

✔ Doeken 100% acryl
✔ Ook windvaste arm mogelijk
✔ Elke gewenste kleur mogelijk
✔ Elektrische bediening mogelijk
✔ Voordelige zonwering

Markiezen

Een markies is voor een klassieke gevel, maar ook zeker voor de moderne gevel een verfraaiing. Geeft elke woning een verrassende aanblik. De markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel vurenhout, hardhout of aluminium. De bediening gaat via een koord, maar tegen meerprijs ook leverbaar met motor. Waarbij de motor bijna onzichtbaar onder de kap wordt weggewerkt.
Er zijn twee modellen mogelijk. Het standaard model, en een pet model, waarvan de zonwering hetzelfde is maar de uitklap minder laag.

Binnenzonwering

Er zijn veel soorten zonweringen. De meest gangbare zijn:

  • Jaloezieën
  • Woovenwood
  • Vouw- of rolgordijn
  • Lamellen

Welke ook uw voorkeur geniet, ze hebben allen slechts hetzelfde doel, en dat is zonweren. Laat u niet afschrikken door de foto, elke zonwering is veelal in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Natuurlijk is elke maat mogelijk. Heeft u speciale ramen of lichtkoepels, geen probleem. Ook hiervoor is er altijd een passende oplossing.

Screens

De screens hebben een oersterk doek, geweven uit glasvezel. Tevens vuilafstotend en vochtbestendig. Verkrijgbaar in ruim 40 kleuren. U kunt wel naar buiten kijken, terwijl er geen inkijk naar binnen mogelijk is. Vooral bekend voor bedrijfsmatige toepassingen, maar nu ook voor de particuliere sector.

✔ Grote windvastheid
✔ Ook elektrische bediening
✔ Aluminium in diverse kleuren
✔ Alle maten leverbaar
✔ Kasten met afgeschuinde hoek, en kwartronde kasten

Zip screens

Nieuwe sluiting aan de zijkant. Werkt als een rits in geleiderails. Daardoor een “mooie loop” die behoorlijke windkrachten kan op vangen. Standaard geleverd met motor, en in diverse maten leverbaar.

Vrijstaande terrasoverkapping

✔ Vrijstaand of als wandmontage
✔ Elektrisch bediend
✔ Leverbaar in diverse RAL kleuren

Vrijstaande zonwering

Geheel vrijstaand. Inclusief motor. Tot 6000mm bij 4500mm. Leverbaar in de kleuren:
RAL 7016 Antraciet
RAL 9007 Stargrey
RAL 9001 Roomwit

Heeft u interesse? Neem dan contact op!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP *

STEL UW VRAAG *