De screens hebben een oersterk doek, geweven uit glasvezel. Tevens vuilafstotend en vochtbestendig. Verkrijgbaar in ruim 40 kleuren. U kunt wel naar buiten kijken, terwijl er geen inkijk naar binnen mogelijk is. Vooral bekend voor bedrijfsmatige toepassingen, maar nu ook voor de particuliere sector.

Grote windvastheid
Ook elektrische bediening
Aluminium in diverse kleuren
Alle maten leverbaar
Kasten met afgeschuinde hoek, en kwartronde kasten
Knikarmscherm
De keuze is enorm. Allen gemaakt van zwaar aluminium. U zult er jarenlang plezier van hebben. Houd uw huis koel, terwijl u geniet van een drankje op het terras. Buiten de oerdegelijke knikarmschermen, zijn er ook de cassette zonneschermen. Deze zijn voorzien van een doekgoot, en beschermen het doek optimaal tegen weersinvloeden.

Enorme keuze uit doeken
Doek 100% acryl
Vele standaardbreedtes
Ook boven 550 cm mogelijk
Uitvalscherm
Ook de uitstekend goed geprijsde uitvalschermen kunnen uw woning verfraaien. Genieten van zonnig weer, maar houdt de warmte goed tegen. De doeken zijn natuurlijk vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend, en bestand tegen weersinvloeden. Er zijn vijf soorten cassettes dus voor ieder wat wils. Er is bij uitvalschermen een keuze  uit vele doeken.

Doeken 100% acryl
Ook windvaste arm mogelijk
Elke gewenste kleur mogelijk
Elektrische bediening mogelijk
Voordelige zonwering
Markiezen
Een markies is voor een klassieke gevel, maar ook zeker voor de moderne gevel een verfraaiing. Geeft elke woning een verrassende aanblik. De markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel vurenhout, hardhout of aluminium. De bediening gaat via een koord, maar tegen meerprijs ook leverbaar met motor. Waarbij de motor bijna onzichtbaar onder de kap wordt weggewerkt.
Er zijn twee modellen mogelijk. Het standaard model, en een pet model, waarvan de zonwering hetzelfde is maar de uitklap minder laag.
Binnenzonwering
Er zijn veel soorten zonweringen. De meest gangbare zijn:
Jaloezien
Woovenwood
Vouw of rolgordijn
Lamellen
Welke ook uw voorkeur geniet, ze hebben allen slechts hetzelfde doel, en dat is zonweren. Laat u niet afschrikken door de foto, elke zonwering is veelal in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Natuurlijk is elke maat mogelijk. Heeft u speciale ramen of lichtkoepels, geen probleem. Ook hiervoor is er altijd een passende oplossing.
Screens
Serrezonwering
Een klein beetje zon kan de temperatuur flink doen oplopen in uw veranda. Om toch lekker te kunnen genieten biedt de verandazonwering de oplossing. De doeken zijn vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend, en niet onbelangrijk afwasbaar. Een spansysteem houdt het doek optimaal gespannen.

Breedte vrijwel onbeperkt
Mogelijk om verticaal te laten lopen
Standaard elektrische bediening
Veel doekkleuren
100% acryl
Zip Screens
Nieuwe sluiting aan de zijkant. Werkt als een rits in geleiderails. Daardoor een "mooie loop" die behoorlijke windkrachten kan op vangen. Standaard geleverd met motor, en in diverse maten leverbaar.
Vrijstaande terrasoverkapping
Vrijstaand of als wandmontage
Electrisch bediend
Leverbaar in diverse RAL kleuren
Vrijstaande zonwering
Geheel vrijstaand. Inclusief motor. Tot 6000mm bij 4500mm. Leverbaar in de kleuren:
RAL 7016 Antraciet
RAL 9007 Stargrey
RAL 9001 Roomwit
Topkwaliteit in zonwering !
Zonwering Rolluiken Garagedeuren Horren Verranda Projecten
Geert Struker
Haamstraat 12
6942 HN Didam
Tel. 0316 295600